FIBER RÄTT IN I VILLAN

IMG_3482
Nu kan även enskilda villaägare också få en supersnabb fiberanslutning för bland annat Internet, tv, telefoni, hemarbete med mera. Och det till en vettig kostnad.
Att projektera, gräva, dra fiber och ansluta kostar pengar. Infrastruktur blir aldrig billigare. Därför blir det alldeles för dyrt att ansluta villor en och en. Det måste göras effektivt och rationellt för att det ska bli ekonomiskt intressant.

VAD KRÄVS FÖR ATT ANSLUTA?

Ska det vara möjligt för Mora Stadsnät att bygga i ditt område krävs det att ett antal hushåll vill ansluta sig. Är du intresserad av stadsnätsanslutning anmäler du ditt intresse här till höger, genom att söka på din adress. Anmälan är INTE bindande, men en viktig vägvisare när stadsnätet planerar sin utbyggnad.
När intresset är tillräckligt stort kommer du bli kontaktad av oss och vi går vidare i processen.
Att ansluta sin fastighet till stadsnätet är inte svårt. När vi tecknat avtal kommer du få hemskickat en lathund över vad som behöver förberedas tills fiberledningen kommer i ditt område.

VAD KOSTAR DET?

Att ansluta sig till Mora stadsnät kostar 20.000 SEK inklusive moms. Tillsammans med vår kommunikationsoperatör kan vi erbjuda dig en finansieringslösning där du har möjligheten att dela upp anslutningsavgiften på 60 månader.
SÖK PÅ DIN ADRESS
Filer
#inlineditbutton